Controversieel, onderbouwd en alleen voor mannen.

About

Mijn relatie van meer dan 15 jaar was plots op de klippen gelopen. Deze relatie was ik al jong begonnen en ik had daarvoor eigenlijk niet echt een vrijgezellen leven gehad. Dus daar stond ik dan. Eenmaal van de schrik bekomen, ging ik weer op dating pad.

Maar ik was dus nogal roestig op dating gebied. Zeg maar ronduit onervaren en onhandig. Dus hoe nu verder. Want ik wilde dit goed aanpakken. Ik wilde beter worden in het versieren en niet weer meteen voor de eerste beste vrouw vallen die mij leuk vond. Ik wild nu wel eens een echt vrijgezellen leven ervaren. Er was immers nog wel wat in te halen. Nou ja goed, dat was het plan. Maar hoe dan?

Natuurlijk experimenteerde ik met verschillende dating apps en websites. Maar ik merkte dat ik wel wat hulp kon gebruiken, dus Google was mijn vriend. En zo kwam ik in contact met andere vrijgezellen want die waren er in mijn sociale kring nauwelijks. Op het internet vond ik veel tips over vrouwen versieren. Achteraf ook veel onzin, maar goed. Omdat ik ook van boeken hou, zocht ik ook naar ‘de’ boeken op dit gebied en zo kwam ik uit bij het boek The Game van Neil Straus. Dit boek was echt een eye opener voor mij. Voordat ik dit boek had gelezen had ik geen idee van wat er allemaal bij versieren van vrouwen kwam kijken en wat de ongeschreven regels waren.

Nu is het boek The Game al een wat ouder boek. Zeg maar ‘old school’ pickup. Pickup is de term voor versieren in het wereldje van dating coaches en pickup artist. Dus als je net begint te verdiepen in het versieren van vrouwen zou ik je dit boek nou niet direct aanraden. Er zijn inmiddels veel betere boeken die je kan lezen. Maar door dit ene boek, zijn wel mijn ogen open gegaan. En al die adviezen van vrouwen zelf, die konden zo de prullenbak in (sorry mam). Want geloof mij, vrouwen weten echt niet hoe ze versierd willen worden. Wat ze zelf zeggen is niet wat ze zelf doen.

Dus veel boeken gelezen, die ik ook hier op de website bespreek. Maar daar naast is ook YouTube een uitstekende bron van informatie. Maar goed, boeken, filmpjes, het is nog steeds allemaal theorie en niet de real deal. Daarbij moet ik zeggen dat door de boeken mijn houding en gesprekstechnieken er al enorm op vooruit gingen. Maar toch mijn zelf vertrouwen tijdens het versieren van vrouwen was nog niet erg hoog.

Daar kwam verandering in toen ik een weekend bootcamp gedaan had bij AttractionGym. Want ik wilde toch af van die gierende zenuwen als ik een mooie vrouw aansprak. Tijdens de bootcamp ga je een heel weekend lang vrouwen versieren. De coaches zorgen er ook voor dat je continue actie onderneemt, ze geven je feedback en tips.

Dat was best een intensief en grensverleggend ervaring. Want ik was gewoon slecht in versieren van vrouwen. Het weekend gaf mij een enorme boost in zelfvertrouwen. Want door zo’n weekend massief actie te ondernemen, ervoer ik dat de pickup technieken uit de boekjes en YouTube filmpjes dus echt werken. Je wordt er echter beter van met vrouwen.

Daarnaast kwam ik er ook achter dat niet alles wat we zelf geloven ook klopt. We beperken ons zelf enorm door de aannames die we maken. De Amerikanen zeggen Self limiting believes. Er bleek veel meer mogelijk op het gebied van vrouwen dan ik zelf dacht. In dat weekend kwam ik er achter dat je best nog kan zoenen met een 19 jarige of een instant date met een 22 jarige slanke vrouw. Allemaal geen probleem. Om nog vaar te zwijgen over de vele positieve reacties van jonge vrouwen die ik dat weekend ontmoete en van wie ik zonder problemen hun telefoonnummer kreeg.

Nu was mijn insteek voor dat weekend niet om veel jongere vrouwen te versieren. Dat was geen optie. Dat deed je niet. Dat was raar. In mijn hoofd was het leeftijdsverschil een heel ding. Maar in de praktijk bleek dat dus helemaal niet zo’n ding te zijn. Maar Self limiting beliefs laten ons dat dus vaak wel geloven.

En zo begon mijn reis om beter te worden met vrouwen. Deze website, ben ik begonnen om alles wat ik leer samen te vatten om het beter te onthouden. Maar daarnaast hoop ik dat jij en andere er ook wat aan hebben en zo meer geluk vinden door een betere versie van je zelf te worden. Door de wereld te omarmen zoals hij werkelijk is.

Veel dating plezier en geniet vooral van de reis!


Delen