Controversieel, onderbouwd en alleen voor mannen.

Pickup zelf leren

In het bovenstaande YouTube filmpje legt Todd V. goed uit hoe je pickup zelf kunt leren. Zelf ja, dus zonder een dure dating coach in te huren.

Om goed in vrouwen versieren te worden, moet je niet alleen maar de pickup theorie goed bestuderen. Je moet die technieken vooral ook goed trainen. Wat heb je er immers aan als die perfecte comeback pas na 5 minuten rustig nadenken over je lippen komt. Nee, je wilt die perfecte comeback direct in je gesprek gebruiken. Daarvoor zal je dus, de theorie geheel eigen moeten maken en vooral paraat moeten hebben. Daarvoor zal je moeten trainen. Zodat deze technieken een tweede natuur voor je worden, een automatisme dat je altijd paraat hebt en op een natuurlijke manier in je gesprekken kan gebruiken.

Ja en … oefening

De eerste techniek is de “Ja en” improvisatie techniek. Ook veel gebruikt bij improv, ofwel improvisatietheater. Met de “Ja” in deze zin, accepteer je iets zoals het is, en met de “en” voeg je daar iets aan toe, wat uniek en spontaan is.

Deze vorm van communicatie is heel positief, want je gaat niet tegen iemand in, maar voegt er wel iets aan toe. Je kan het ook prima gebruiken als je niets meer weet te zeggen, want je kan altijd wel bevestigen wat de ander zegt en er iets aan toevoegen. Je kan deze vorm ook prima gebruiken voor de shit test, je bevestigd met de “ja, en” en vervolgens overdrijf je de shit test.

Voor de “Ja, en …” training is het wel belangrijk dat je voor het spreken niet eerst gaat denken. Je wilt een spontane reactie trainen. Want in een echt gesprek heb je er niets aan, als je eerst even rustig moet gaan nadenken, dan is het moment al lang weer voorbij.

Daarom gaan we de hersenen flink voor het blok zetten. Het brein is namelijk zo geëvolueerd dat het ons beschermd tegen pijn en schaamte. Dat is ook de reden waarom we in een gesprek vaak stil blijven als we even niets ad rems weten, want dan kunnen we ook niets stoms zeggen. Maar door direct “Ja en” te zeggen, zonder vooraf over het vervolg nagedacht te hebben, zetten we de hersenen voor het blok. Die zelfde hersenen gaan ons nog steeds beschermen en gaan hard werken om die zin af te maken!

En dat is precies hoe we gaan trainen. Door “Ja en” te zeggen, zonder plan, en dan te vertrouwen dat je hersenen de zin gaan afmaken. Door dit vaak te oefenen, zal het een tweede natuur worden, waarop je kan vertrouwen. Want dat kan je, als het je al heel vaak zo gelukt is.

Je kan de “Ja en” oefenen in een groep, maar je kan het ook alleen doen. Zet dan een YouTube filmpje aan, of de TV, en zet hem na een zin op pause. En op wat er is gezegd kan je een “Ja, en” toepassen. Je zou daarvoor zelfs een boek kunnen gebruiken, lees een paar woorden en vervolg dan met “Ja en …”.

Maar nogmaals, ga niet vooruit denken. Laat de reactie spontaan naar boven komen!

Push pull oefening

Als je een beetje op de hoogte bent van versier technieken, dan ken je al de kracht van “push-pull” bij het flirten. Maar als je de theorie kent, wil dat nog niet zeggen dat je het ook goed kan toepassen. Daarom deze oefening.

De oefening gaat als volgt. Ga tegenover je partner staan en zeg letterlijk het eerste dat in je opkomt. Probeer niet bijdehand of slim te zijn, zeg gewoon het eerste en beste wat je te binnen schiet.

Is het positief, dan volg je het op met iets negatiefs. Is het iets negatiefs, volg je het op met iets positiefs. Is het iets neutraals, volg je het op met iets negatiefs of positiefs. En nogmaals, probeer niet voorruit te denken, wees spontaan.

Als je dit soort dingen niet spontaan doet, maar planmatig aan pakt, zal het niet natuurlijk en spontaan overkomen. Door de spontane methode van te voren goed te trainen, zal je dit in een gesprek met een vrouw ook goed spontaan kunnen doen. Dit is dan je geheime versier wapen!

Je kan deze oefening ook alleen uitvoeren. Zet YouTube aan, dan pauze, en zeg het eerste wat je te binnen schiet over die persoon en maak er dan een push-pull van. Je kan dit ook ingedachte doen, als je over straat loopt, op elke persoon die je tegenkomt kan je in gedachte een push-pull doen.

Blijf dit oefenen. Het gaat er immers niet om welke theorieën en technieken je allemaal kent. Maar om hoe je deze technieken in de praktijk kan toepassen. Met deze oefeningen zorg je er voor dat je de push-pull spontaan en op een natuurlijke manier kan gebruiken in je interacties met vrouwen. Bedenk daarbij dat je de techniek pas echt goed beheerst, als je ze onderbewust kan toepassen.

Sex met mij is als … oefening

Heb je er ook wel eens last van, dat je gesprekken saai worden, met weinig spark en dat ze dus weinig flirterig zijn. Probeer dan vooral deze oefening eens. Deze oefening heeft niet tot doel om direct toegepast te worden in je gesprekken. Het is puur om je creatieve instinkt en brein te trainen. Ga dus vooral geen “Sex met mij is als …” zinnen in je dating gesprekken verweven!

Door te braaf en voorzichtig te zijn kunnen gesprekken dus heel saai worden. Deze oefening helpt om je te leren dat je alles, maar dan ook echt alles, kan gebruiken om een gesprek te seksualiseren. De oefening gaat als volgt, je zegt: “sex met mijn is als “, en dan de reden waarom.

Wees goed creatief, dit is een heel goede oefening om te leren creatief haar woorden te misinterpreteren. Een krachtige techniek om bij het versieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als zei iets onschuldigs zegt, kan jij dat bewust interpreteren en doen alsof ze iets seksueels zegt.

Je kan deze oefening met een partner doen, maar je kan hem ook alleen doen. Kies een object en maak zo snel als je kan, vijf “sex met mij is als een …” statements.

Al deze oefeningen zijn goed voor je creativiteit. Je leert te hersenen creatief te associëren. Je gesprekken worden daardoor al een stuk minder saai.

Vergelijk het maar met sporten. Je kan zo vaak kijken als je wilt naar iemand die op TV aan het sporten is. Daardoor wordt je zelf niet beter van sport. Je wordt wel beter in de sport, als je zelf de bewegingen gaat oefenen, net zo lang, tot het een tweede natuur geworden is. Dus train die brein spier en krijg een beter versier instinkt!


Delen