Controversieel, onderbouwd en alleen voor mannen.

Boeken voor betere sex

Veel mensen denken dat sex iets natuurlijk is en dat het daarom vanzelf moet gaan. Dat is eigenlijk een rare gedachten, want zoals je nog van de eerste keer weet, het is toch echt iets dat je moet leren. En waarom zou je dan niet van andere willen leren? Nee ik bedoel niet meteen die oude fiets.

Dus begin eens met wat boeken te lezen om beter te worden met de leukste hobby die je hebt. Daarbij als je goed in sex wordt, dan wordt die leuke vrouw ook sneller en heftiger verliefd op je.

cover

Ian Kerner
ISBN 9780060538262
zoek dit boek

She Comes First

The Thinking Man's Guide To Pleasuring A Woman

Een heel boek over hoe jij vrouwen een beter, intenser en langer orgasmes kan bezorgen. Het is een heel praktisch boek en mijn vriendinnen zijn me dankbaar dat ik de moeite heb genomen om dit boek te lezen. Want sinds dit boek weet ik moeiteloos de G-spot te vinden en als je een vrouw voor het eerst laat squirten is ze je voor eeuwig dankbaar.

cover

Nancy Friday
ISBN 9781416567011
zoek dit boek

My Secret Garden

Women’s Sexual Fantasies

Schrijfster Nancy Friday heeft in My Secret Garden een groot overzicht gemaakt van vrouwelijke seksuele fantasieën. Bron zijn interviews en brieven die vrouwen haar schreven. Dit boek is een klassieker en al heel vaak herdrukt.

Er is ook een Nederlandse vertaling.
cover

Daniel Rose
ISBN 9780557036486
zoek dit boek

Sex God Method

Dit boek is helaas niet meer te koop. Maar veel mensen zweren bij dit boek. Het wordt nog wel als pdf verspreidt.


Delen