Controversieel, onderbouwd en alleen voor mannen.

Boeken over vrouwen versieren

Er zijn ontzettend veel boeken over vrouwen versieren geschreven. Maar welke boeken zijn nu de shit? Goeie vraag! Daarom hier een lijstje met boeken die wij gebruiken om beter te worden met vrouwen.

cover

Neil Straus
ISBN 9781782118930
zoek dit boek

The Game

The game is het grote versier boek waar de hele pickup beweging door zichtbaar werd. De versier technieken worden door de meeste mensen die tegenwoordig met pickup bezig zijn niet meer als actueel gezien. Toch blijft het de oorspronkelijke bijbel waarmee het allemaal begon. Dus niet echt een beginners boek, vooral interessant van uit een historisch perspectief.

Er is ook een Nederlandse vertaling.
cover

Richard La Ruina
ISBN 9780091948139
zoek dit boek

The Natural

How to effortlessly attract the women you want

The Natural is een van de beter introducties tot het versieren van vrouwen. Dating coach Richard La Ruina is bekend van youtube.

cover

Mark Manson
ISBN 9781463750350
zoek dit boek

Models

Attrackt woman through honesty

Mark Manson is een coach die met zijn boek *The Subtle Art of Not Giving a F*ck The Subtle Art of Not Giving a Fck is doorgebroken bij het grote publiek. Hij had daarvoor al dit uitstekende boek over vrouwen versieren geschreven. Zie ook Mark Mansons Youtube kanaal.

cover

David Deida
ISBN 9781622038329
zoek dit boek

Way of the Superior Man

A Spiritual Guide to Mastering the Challenges of Women, Work, and Sexual Desire

Dit is niet een quick fix dating book. Dit boek gaat over het fundament. Hoe wordt ik een betere man. Dus lees dit boek en ontwikkel je zelf tot die super aantrekkelijke man! Zie ook de video samenvatting van Clark Kegley.

cover

Robert Greene
ISBN 9781861977694
zoek dit boek

The Art of Seduction

A Spiritual Guide to Mastering the Challenges of Women, Work, and Sexual Desire

Dit is niet een typisch praktisch pickup boek. Het gaat ook niet over alleen maar vrouwen versieren, met dit boek pak je iedereen in met je charme. Het is dik uitgebreid boek met veel historische verwijzingen. Al met al zeker een aanrader, maar zeker geen quick fix.

Ja maar zijn er dan geen goede versier boeken in onze mooie Nederlandse taal geschreven? Jazeker, diverse Nederlandse dating coaches hebben boeken geschreven. Hier onder vind je een overzicht van de beste Nederlandse boeken.

cover

Tim Veninga
ISBN 9789402123098
zoek dit boek

Manslut

Manslut van Tim Veninga is een grappig versier boek, want Tim is gewoon grappig, vaak lekker lomp en erg authentiek. Het boek leest lekker weg en je zal veel moeten lachen. Tim heeft een coaching bedrijf versiercoach.nl en een eigen youtube kanaal.

cover

Daan de Ram
ISBN 9789402181647
zoek dit boek

Het Geheim Van Aantrekkingskracht

In het geheim van aantrekkingskracht krijg je in het Nederlands een prima introductie in het versieren van vrouwen. Daan de Ram werkt bij dating coaches Attraction Gym en dit is het boek dat ook al hun cursisten moeten lezen voordat ze les krijgen is het versieren van vrouwen. Het hele principe van versieren wordt opgehangen aan de “flow” methode van Attraction Gym. Het boek is sinds kort overal te koop in de boekwinkel. Het Youtube kanaal van Attraction Gym vindt je hier en website hier: attractiongym.nl.


Delen