Controversieel, onderbouwd en alleen voor mannen.

Versieren via de App

In het bovenstaande filmpje beschrijft dating coach Todd hoe versieren met text berichtjes werkt. Hij stelt dat je vier typen reacties kan krijgen op je tekst berichtjes en dat je op alle vier verschillend moet reageren.

De types gaan van negatief tot positief. Een stilte is natuurlijk heel negatief. Een shit test en iets logisch is gemiddeld. En iets positiefs is, je verwacht het niet, positief!

Gaat alles nog niet zo vlotjes, zorg dan voor het volgende:

  • laat je persoonlijkheid zien
  • maak het weer fun
  • stuur zeker nog niet aan op de date!

Ja als het nog niet zo lekker loopt, ga je haar vooral niet uitnodigen voor een afspraak. Dat werkt niet en is heel needy. Je wilt daar pas op aansturen als je gesprek op een hoogte punt is gekomen en heel positief verloopt.

Een veel gemaakte fout is, om maar te blijven appen ook als het al heel goed gaat. Dat is niet slim, je verliest je doel uit het oog! Je wilt haar versieren en met haar naar bed. Daarvoor moet je toch echt fysiek met haar afspreken.

Krijg je geen reactie, maar wel die gevreesde lange stilte. Dan kan je het weer vlot trekken door iets grappigs, boeiends of interessants te sturen. Maar vooral geen vraag! Nee, je moet iets sturen dat geen antwoord behoeft. Plaatjes en memes zijn hiervoor zeer geschikt.

Probeer de reactie wel relevant te houden. Dus iets dat betrekking op jou of haar heeft. Want een lief plaatje van een katje werk misschien wel even, het versterkt je band met haar niet, want het heeft niets met jou of haar te maken.

Geeft ze je een shit test, dan is dat een goed teken. Want ze neemt de moeite om je te testen en dus ziet ze je ergens wel zitten. Slaag je voor de shit test, dan zit een date er wel in. Net als bij een real life shit test, kan je de overdrijving of gaan re-framen om te slagen (zie ook filmpje hier boven). Probeer in je reactie niet op safe te spelen en een veilige antwoord te geven of na je antwoord weer de boel te gaan afzwakken. Niet doen! Je moet echt slagen voor de shit test!

Vervolgens ga je speels verder, vertel je coole dingen over je leven en ben je niet al te gericht op de uitkomst van je gesprek. Je stelt vooral geen vragen en gaat al helemaal niet een afspraak regelen. Dat is nog steeds allemaal veel te needy.

Weet je nog dat moment dat je een reactie op haar wilde verzinnen en je bleef er maar over nadenken? Toch je hebt dan een idee, je pakt je telefoon, je wilt het intypen, maar nee, niet goed genoeg, je stop je telefoon weer in je zak, twijfel, twijfel, toch maar een sterkere comeback verzinnen! Dit process herhaalt zich een aantal keer en dan stuur je uiteindelijk dat berichtje. Daarna denk je: oh nee! dat was kut.

Nou geloof mij, je bent niet de enige. Sterker nog, vrouwen hebben hier ook last van! Maar niet als jij telkens maar weer zo needy een makkelijk te beantwoorden vraag stelt. Dat is veel te makkelijk en zo raakt ze dus niet echt geĆÆnvesteerd in het app gesprek. Maak je het haar zo nu en dan, eens een beetje moeilijk, dan gaat ze echt investeren in het gesprek. En dat is wat je wilt. Als je in iets investeert, ga je het waardevoller vinden. Goed idee dus. Zorg er echter wel voor dat je haar iets interessants geeft om mee te werken, dus geen saaie generieke berichtjes naar haar sturen!

Als het goed is ben je daarna in gesprek en is ze echt betrokken in het gesprek en reageert ze goed op je. Dan gaat alles positief. Dan kan je dus beginnen met plannen maken. Let op, beginnen dus, want we moeten eerst de logistiek regelen. Wanneer kan ze, wat zijn haar interesses. Zo doe je niet een voorstel dat zeker niet gaat werken.

Wat nou te doen als je in een logisch gesprek beland? Of ze begint allemaal logische vragen te stellen? Nou ten eerste, dit is positief! Ze neemt de moeite om die vragen te stellen en dus vindt ze je leuk. Als dit nog in het begin van het gesprek is of net na een punt dat het gesprek nog niet zo soepel liep. Beantwoord dan de vragen kort en voeg er ook een flirterige reactie aan toe. En werk zo langzaam naar het positieve punt waarop je de afspraak kunt gaan maken.

Is het gesprek al een tijdje gaande, logische maar overal toch meer positief dan negatief, dan kan je het ook als positief beschouwen en over gaan tot het plannen van een afspraak.

We weten nu dus, hoe we op elk van de vier categorieƫn van antwoorden moeten reageren. Let wel op, als het positief verloopt en je wilt de afspraak gaan plannen, zorg dan dat je eerst voor de shit test slaagt, daarna bouw je weer op en pas daarna ga je weer plannen maken.

Dit systeem werkt erg goed, wel zo’n 85% van de tijd. Maar blijf ook gewoon zelf nadenken. Als je gevoel en ratio wat anders zeggen dan dit systeem, vertrouw daar dan ook op!

Success met je app versier kunsten!


Delen